• Ångerrätt

Ångerrätt vid köp från butik
Vid köp från våran butik så erbjuder vi 3 dagars Öppet Köp/Returrätt vid obruten förpackning. 

 

Ångerrätt vid köp från webshop

När du köper en vara eller en tjänst på distans via e-handel har du enligt lag rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige.

Inom dessa 14 dagar har du full rätt att skicka tillbaka varan till oss på DJI Stockholm.

 

Ånger av produktköp

Vid en retur på en vara som inte är defekt, får du som kund stå för fraktkostnaden. Vid retur bör Bring användas.

För att returnera en vara hos DJI Stockholm vänliga maila till info@djistockholm.se

 

Defekt vara

För att returnera en vara hos DJI Stockholm vänliga maila till info@djistockholm.se  Vår returavdelning kommer då att kontakta er med ett returnummer som är giltigt i 14 dagar tillsammans med en retursedel som du använder för att skicka tillbaka varan.

Returfrakten är kostnadsfri.  Varor som återsändes utan returnummer kommer att returneras till er utan åtgärd och ni debiteras fraktkostnad enligt gällande prislista från Bring. Återbetalning sker inom 30 dagar vid ångerrätt.

Returer bör lämpligen återsändas i originalförpackning eller annan för produkten lämplig förpackning, samt vara väl förpackade i ordentligt ytteremballage. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund.

Om ett förskottsutbyte sker av defekt produkt, och den defekta produkten EJ returneras inom 10 dagar debiterar vi er fullt pris för den defekta produkten inklusive frakt- och andra omkostnader.

Vid frågor om returer kontakta info@djistockholm.se. Om ni har fått ett returnummer ange gärna det för snabbare hantering.

GTA V 

Snabb leverans

 

Just nu bjuder vi på frakten på ordrar över 3000kr
*Vi delar samma lager både på hemsidan och i butiken

GTA V

Vi accepterar Visa/Mastercard/American Express* och Faktura

'Endast tillgängligt via Klarna och i butik.