• Frakt och leverans


Orderspårning

Du kan när som helst kontrollera status för din order i "Mina beställningar" i "Mitt konto". Om du inte är registrerad hos oss kan du få direkt åtkomst i Order-sektionen. I det här fallet måste du ange din e-postadress och ditt beställningsnummer. Dessutom skickar vi dig ett mail när din beställning lämnar vårt lager.

 

Leveransalternativ

Brev: Paket under 300 gram och får plats i brevlåda, skickas som en vanligt brev utan spårning. Paket över 300 gram skickas som klimatneutralt servicepacket.
Klimatneutralt servicepaket: Fraktspårning. Spårningsnummer skickas tillsammans med orderbekräftelse. Paketet skickas med Bring och är försäkrad.
Företagspaket: Fraktspårning. Spårningsnummer skickas tillsammans med orderbekräftelse. Paketet skickas med Bring och är försäkrad. Försändelsen skickas till företaget.
Hemleverans (privat person): Fraktspårning. Spårningsnummer skickas tillsammans med orderbekräftelse. Paketet skickas med Bring och är försäkrad. Levereras hem till dörren.

 

Har du inte fått din beställning?

Om ditt köp inte har kommit fram till leveransdagen ber vi dig kontrollera din e-mail. Förmodligen har du fått ett e-mail med information om när din beställning har lämnat vårt lager. Eller om beställningen blivit försenad.

 

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 dagar beroende på destination. Observera att leveranstider under försäljningsperioden och kampanjer kan vara längre.
 


 

GTA V 

Snabb leverans


*Vi delar samma lager både på hemsidan och i butiken

GTA V

Vi accepterar Visa/Mastercard/American Express* och Faktura

'Endast tillgängligt via Klarna och i butik.